Отправляет email-рассылки с помощью сервиса Sendsay

Re: Приближается пора шашлыков :((

Самый главный момент, шашлык - суть пережаренное, перезженное мясо, т.е.
канцероген в чистом виде, так что тут не жиров прежде всего боятся надо. Я
вот в Инете читал,
Meat (how it is cooked) and childhood cancers
In one report, high consumption of hot dogs was associated with an almost
tenfold increase in the risk of childhood leukemia when compared with low
consumption.28 In another report, maternal consumption of hot dogs and
childhood consumption of hamburgers or hot dogs at least once per week were
associated with a doubling of the risk of cancers in children.29 A review
of nine studies found an association between consumption by pregnant women
of cured meat and the risk of brain cancer in their offspring.30 These
associations do not yet constitute proof that eating hot dogs or hamburgers
causes cancer in children, and evidence linking cured meat consumption to
childhood cancers remains somewhat inconsistent.31

In the report studying the effects of eating hot dogs and hamburgers, the
association between meat eating and leukemia was weakest among children who
took vitamin supplements. Processed meats, such as hot dogs, contain
nitrates and nitrites?precursors to carcinogens. Antioxidants found in
multivitamins keep nitrates and nitrites from converting into those
carcinogens. Therefore, the association between vitamin consumption in
children and protection against childhood cancers remains plausible, though
unproven.

Если у детей от хот-догов в 2-10 раз увеличивается заболеваемость раком, то
можно только представить, что со взрослыми твориться подумать страшно (жаль
что в статье про это не говорилось).



Иван Шкуропадский

<shkma***@i*****.ru> To: "science.news.bessmertie"
<roman_she***@m*****.fr> (142988)
cc:

14.04.04 08:55 Subject: Приближается
пора шашлыков :((
Please respond to

142988-science.news.bess

mertie-list




Hello science,

Приближается пора шашлыков :((
в связи с эти вопрос:

может ли что-нибудь как-нибудь нейтрализовывать жиры таким образом.
чтобы они не всасывались в кровь вообще или расщеплялись в
желудке-кишечникке на безопасные компоненты?

как насчет совместного поглощения жиров и алкоголя(спирта)?
я химию плохо знаю - разъясните, плиз :)

--
Best regards,
Иван mailto:shkma***@i*****.ru
--
Дискуссионный лист сайта Bessmertie.Ru
--
Дискуссионный лист сайта Bessmertie.Ru

-*Информационный канал Subscribe.Ru
Написать в лист: mailto:science.news.bessmertie-list@subscribe.ru
Отписаться: mailto:science.news.bessmertie--unsub@subscribe.ru

http://subscribe.ru/ mailto:ask@subscribe.ru

Ответить   roman_she***@m*****.fr Wed, 14 Apr 2004 14:49:18 +0300 (#125427)